Home Rekry-fi

Robocoastin kautta löydät robotiikan, tekoälyn ja kansainvälisen liiketoiminnan huippuosaajat

Robocoast tarjoaa ratkaisuja yrityksen teknologisen osaamisen päivittämiseen ja väylän huippuosaajien houkutteluun. Osan palveluista tuotamme oman tiimimme voimin ja osa palveluista on yhteistyökumppaniemme tuottamia. Olethan yhteydessä niin etsitään yrityksesi tarpeisiin sopiva ratkaisu palveluvalikoimastamme.

Lisätietoja Robocoastin rekrytointi – ja koulutuspalveluista: Pauliina Harrivaara, pauliina.harrivaara@prizz.fi, puh +358 40 829 7175

Robocoast Rekry – headhunting -palvelut yrityksesi räätälöityihin tarpeisiin

Robocoast Rekry on ELY-keskuksen koordinoima rekrytointihanke, jonka tarkoitus on palvella yrityksiä asiantuntevan headhunting-palvelun avulla erityisesti automaation, robotiikan ja ohjelmisto-osaamisen osalta Satakunnan alueella. Palvelun tuottaa Talent Center Oy, jonka verkkosivuilta löytyy listaus tällä hetkellä aktiivisessa haussa olevista työpaikoista.

Lisätietoa Robocoast Rekrystä antaa projektin vetäjä Olli Sipilä Satakunnan ELY-keskuksesta (olli.sipila@ely-keskus.fi), sekä Talent Centerin headhunting -asintuntijat Jari Nokkonen (jari.nokkonen@talentcenter.fi, puh. +358 40 523 2930)  ja Mika Niininen (mika.niininen@talentcenter.fi, puh. +358 40 730 3327)

Kasvua kansainvälisistä osaajista

Kansainväliset osaajat ja kansainväliset opiskelijat ovat mahdollisuus kasvattaa yrityksen osaamista niin teknologian kuin kv-liiketoiminnankin osalta. Tarjoamme yritykselle rekrytointipalvelua, koulutusmahdollisuuksia, valmennusta työyhteisölle sekä autamme järjestämään kansainvälisiä rekrytointikampanjoita. Kauttamme löydät niin korkeakouluissamme opiskelevat kansainväliset opiskelijat kuin globaalit huiputkin. Lisäksi autamme myös muun muassa puolison työpaikan hankkimisessa, tarjoamme ammatillisia verkostoja ja linkkejä harrastusmahdollisuuksiin. Toimimme myös linkkinä Business Finlandin Talent Boost –ohjelmaan, joka tarjoaa tukea esimerkiksi kansainvälisen osaajan palkkaukseen. Kansainvälisten osaajien rekrytointipalvelut toteutetaan Talent Hub Robotics –ESR hankkeen rahoituksen avulla ja sitä toetuttavat Prizztech Oy, Winnova ja Sataedu.

Robocoast Digital Innovation Hub toimii linkkinä kansainvälisiin osaajaverkostoihin

Robocoast Digital Innovation Hubin verkostot toimivat väylänä tekoälyn, data-analytiikan ja muiden teknologiaosaajien verkostoihin. Näitä ovat esimerkiksi Hipeac, BDVA sekä I4MS -koulutukset.

Kiinnostuitko? Lisätietoa antaa Pauliina Harrivaara, pauliina.harrivaara@prizz.fi, puh. +358 40 829 7175

Lisätietoja: