Osaaminen

Digitalisaation hyödyntäminen vaatii uutta osaamista organisaation kaikilla tasoilla. Pitää tietää mitä lisäarvoa yrityksen liiketoiminta voi saavuttaa uusia digitaalisia ratkaisuja hyödyntämällä, mutta myös, mikä on teknisesti mahdollista jo nyt, tai vasta tulevaisuudessa. Lisäksi henkilöstöllä on oltava osaamista käyttää digitaalisia ratkaisuja omassa työssään.

Robocoast EDIH:n osaamisen kehittämiseen ja konsultointiin liittyvät palvelut sisältävät verkon kautta hyödynnettäviä lyhytkoulutuksia ja erityyppisiä infotilaisuuksia sekä organisaatioiden tarpeisiin räätälöityjä laajempia koulutuksia ja konsultointeja.

Lisätietoja Robocoast EDIH:n koulutuksiin liittyvistä palveluista löydät täältä.

Haluatko keskustella organisaatiollesi räätälöidystä koulutuksesta tai konsultoinnista? Täytä ja lähetä oheinen yhteydenottopyyntö, niin sinua lähin Robocoast-asiantuntija ottaa sinuun yhteyttä viimeistään viiden arkipäivän sisällä. Lomakkeen lähettäminen ei sido sinua taikka edustamaasi yritystä vielä mihinkään.

Robocoast EDIH osaamisen kehittämiseen liittyvät koulutuspalvelut

Robocoast EDIH järjestää infotilaisuuksia, joissa keskustellaan ja esitellään valittuun aiheeseen (kyberturvallisuus, robotiikka, HPC, data, tekoäly jne.) liittyvistä uusista ratkaisuista ja onnistuneista case tapauksista yhdessä yliopistojen, yritysten, rahoittajien ja muiden asiasta kiinnostuneiden organisaatioiden kanssa. Aamukahvitilaisuudet lisäävät tietoisuutta yritysten kohtaamista haasteista ja parhaista käytännöistä. Tilaa uutiskirjeemme ja ilmoittaudu mukaan! Palvelu on maksuton.

Robocoast EDIH tarjoaa yhteistyössä muiden eurooppalaisten EDIH organisaatioiden ja konsortioomme kuuluvien korkeakoulujen kanssa maksuttomia webinaareja ja koulutustilaisuuksia kyberturvallisuudesta, robotiikasta, tekoälystä jne. Tilaa uutiskirjeemme ja ilmoittaudu mukaan! Palvelu on maksuton.

Robocoast EDIH auttaa yrityksiä suunnittelemaan tarpeidensa mukaisia räätälöityjä koulutuksia yhteistyössä Robocoast EDIH konsortioon kuuluvien korkeakoulujen kanssa erityyppisistä digitalisaatioon liittyvistä aiheista. Palvelu on maksuton.

Robocoast EDIH:n digitaalinen oppimisympäristö tarjoaa kompakteja koulutuspaketteja, joita voi hyödyntää, miltä tahansa verkkoon kytketyltä päätelaitteelta. Voit opiskella milloin ja missä haluat. Kaikki lyhytkurssit ovat tällä hetkellä ilmaisia, mutta myöhemmin jotkin kurssit voivat muuttua maksullisiksi. Siirry Robocoast Digital Learning -koulutusalustalle.

Koulutus lisää yrityksesi henkilöstön osaamista ja taitoja sopeutua mahdollisiin kyberuhkiin. Henkilöstön asiantuntemusta kehitetään nykyaikaisilla menetelmillä ja käytännön harjoituksilla. Palvelun hinta on aikaperusteinen: 675 euroa päivä + alv.

Etsimme halutessasi yrityksesi tarvitsemia koulutuksia ja kursseja 15 kumppaniyliopistomme tarjonnasta. Palvelu on maksuton.

Digitalisaatioon ja palveluinnovaatioihin keskittyvä koulutussarja koostuu kuudesta kahden tunnin mittaisesta yrityksille tarkoitetusta koulutuksesta. Koulutuksissa jaamme tietoa uusimmista tutkimuksista liittyen digitalisaatioon ja palveluinnovaatioihin. Koulutuspalvelu sisältää kuusi kahden tunnin luentoa. Koulutuksen kokonaishinta on 500 euroa + alv.

Robocoast EDIH osaamisen kehittämiseen liittyvät konsultointipalvelut

Jos yrityksesi etsii huippuasiantuntijaa toiminnan kehittämiseen tai tiettyyn T&K-projektiin (kyberturvallisuus, tekoäly, robotiikka, IoT tai jokin muu digitalisaatioon liittyvä osaaminen) Robocoast EDIH auttaa yritystäsi löytämään parhaan saatavissa olevan asiantuntijan Suomessa ja muualla EU:ssa toimivista yliopistoista. Palvelu on maksuton.

Robocoast auttaa yrityksiä suunnittelemaan tarpeidensa mukaisia räätälöityjä konsultointeja yhteistyössä Robocoast EDIH konsortioon kuuluvien korkeakoulujen kanssa erityyppisistä digitalisaatioon liittyvistä aiheista. Palvelu on maksuton.

Robocoast EDIH tarjoaa älykkäiden verkkojen ja sähkönjakelutoimintojen konsultointia ja simulointiresursseja. Palvelun hinta on aikaperusteinen: 675 euroa päivä + alv.

Robocoast EDIH tarjoaa konsultointia robottien ja automatisoitujen laitteiden käyttöönottoon sekä toiminnan digitalisointiin. Palvelun hinta on aikaperusteinen: 675 euroa päivä + alv.