Kumppanuudet ja uudet avaukset

Autamme yritystäsi löytämään tarvitsemasi verkostot, osaajat ja ratkaisut. Tapahtumien ja teemakohtaisten työpajojen järjestäminen on keskeinen osa EDIH-palvelutoimintaamme. Robocoast EDIH:n tilaisuudet ja tapahtumat tarjoavat yrityksellesi mahdollisuuden verkostoitua eri alojen osaajien kanssa toimien samalla rakennusalustana uusille strategisille kumppanuuksille. Tapahtumissamme jaetaan tietoa mm. teknologiakokeiluista, parhaista käytännöistä ja sovelluksista.

Tarjoamme myös kontakteja ja kanavia, joiden kautta yrityksesi pääsee osallistumaan ja hyödyntämään eurooppalaista huippututkimusta ja kokeilemaan uusimpia ratkaisuja.

Robocoast EDIH:ssä toimii kiinteästi 15 suomalaista korkeakoulua ja satoja digitalisaation huippuasiantuntijoita opiskelijoita unohtamatta. Voimme hyödyntää myös muita EDIH konsortioita eli yli 150 eurooppalaisen EDIH:n laajaa asiantuntijaverkostoa

Tapahtumien ja työpajojen järjestäminen on keskeinen osa EDIH-palveluitamme. Parhaiten saat näistä tietoa tilaamalla uutiskirjeemme ja osallistumalla tapahtumiimme.

Lisätietoa tulevista tapahtumista ja uusista liiketoimintamahdollisuuksista Ajankohtaista-sivultamme.

Matchmaking -tapahtumissa eri toimialoja, yrityksiä ja tutkimisorganisaatioita kohtautetaan keskenään, rakennetaan uusia verkostoja ja luodaan strategisia kumppanuuksia. Palvelu on maksuton.

Robocoast EDIH auttaa löytämään yritysten tarvitsemia kumppaneita ja ratkaisuja. Palvelu on maksuton.

Robocoast EDIH järjestää Hackathoneja opiskelijoiden ja teknologiayritysten kanssa teollisuudesta tunnistettujen aitojen kehittämistarpeiden pohjalta. Voit esittää Robocoastille haasteen, johon haluat ratkaisun. Jos markkinoilta ei löydy valmista ratkaisua esittämällesi haasteelle, voimme järjestää Haastekilpailun, jossa korkeakoulut yhdessä teknologiayritysten kanssa lähtevät innovoimaan haluttua ratkaisua. Palvelu on maksuton.

Kyseessä on tilaisuus, jossa teknologiayrityksiä kutsutaan esittelemään uusia digitaalisia ratkaisujaan teollisuusyrityksille. Demopäivässä myös opiskelijat esittelevät rakentamiaan demoja. Palvelu on maksuton.

Robocoast EDIH toteuttaa ammattimaisesti moderoituja teemakohtaisia ”pyöreän pöydän” keskusteluja yhdessä eri toimijoiden kanssa kuten teknologiayritykset, teollisuusyritykset ja korkeakoulut. Roundtable tilaisuuksien avulla pyritään tunnistamaan eri toimialoja ja korkeakouluja yhteisesti kiinnostavia kehitysaiheita, joita voidaan lähteä jalostamaan uusiksi hankkeiksi. Palvelu on maksuton.

Rekrytointi-tapahtumat keskittyvät houkuttelemaan opiskelijoita kaikkialta Euroopasta tutustumaan suomalaisiin yrityksiin. Palvelun ensisijainen tavoite on yhdistää yritykset ja opiskelijat. Palvelu on maksuton.