ROBOECO Roundtable 3 – Yhdessä kehittämisen parhaat käytänteet.

+
26/01/2023
9:00 am
12:00 am
Timezone: Europe/Helsinki

Onko yrityksesi kiinnostunut tuotteiden tai palveluiden yhteiskehittämisestä?

Tervetuloa RoboEco hankkeen kolmanteen tilaisuuteen!

Yrityksellä on mahdollisuus päästä kartoittamaan yhdessä kehittämisen mahdollisuudet yliopiston ja muiden kumppaneiden kanssa. Turun yliopiston kauppakorkeakoulun opiskelijat suorittavat nämä yrityshaastattelut jo heti tammikuussa ennen Roundtable 3 tilaisuutta. Haastattelut analysoidaan ja niiden perusteella annetaan kehittämisehdotuksia yritykselle.

Ilmoittaudu mukaan tilaisuuteen sekä haastatteluun jo nyt!

ROBOECO Roundtable 3 on tarkoitettu yrityksille, jotka ovat kiinnostuneita kehittämään palveluja tai tuotteita yhdessä yritysten, yliopistojen ja muiden kumppaneiden kanssa.

    • Miten menestyä yhteiskehittämisessä? Tule kuulemaan eri tahojen kertomia esimerkkejä hyvistä käytänteistä ja toimintatavoista sekä keskustelemaan TKI-yhteistyön mahdollisuudesta yliopistojen ja yritysten välillä Satakunnassa!
    • Valmistaudu esittelemään itsesi ja yrityksesi ryhmätöissä ja saat uusia kontakteja.
    • Paikka ja aika: Porin yliopistokeskus, Pohjoisranta 11 A, torstaina 26.1.2023 klo 9-12. Auditorio 125 sekä ryhmätyötilat August ja Charlotta. Kaikki mainitut tilat sijaitsevat yliopistokeskuksen ala-aulassa.

Roundtable 3 työpajan järjestää Turun yliopiston kauppakorkeakoulun Porin yksikön, Tampereen yliopiston Porin yksikön ja Prizztech Oy:n ROBOECO-hanke (EAKR 2021-2023).

Hanke rahoitetaan REACT-EU-välineen määrärahoista osana Euroopan unionin COVID-19-pandemian johdosta toteuttamia toimia.

Tervetuloa mukaan!