Datatalouden kehitysalustan Workshop 2: KEHITYSALUSTAN TOIMINTAMALLI

+
19/01/2023
9:00 am
12:00 am
Timezone: Europe/Helsinki

Tervetuloa mukaan 3D Data Economy Satakunta’s Success Factor in Digital Green Growth -hankkeen kehitysalustan tilaisuuteen!

Pohjautuen edellisen workshopin tuloksiin tässä työpajassa keskitytään datatalouden kehitysalustan toiminnan, tavoitteiden, reunaehtojen ja mahdollisuuksien kuvaamiseen, eli miten yhteistyötä datan pohjalta voidaan parhaiten edistää. Osallistumalla pääset tuomaan esiin oman näkökulmasi kehitysalustan toimintamalliin, jonka on tarkoitus palvella juuri sinun tarpeitasi datataloudessa.

Tilaisuus on tarkoitettu kaikille, jotka ovat kiinnostuneet datataloudesta, datan hyödyntämisestä tai datapalvelujen tarjoamisesta. Lisäksi tervetulleita ovat datatalouden tutkimuksesta kiinnostuneet.

3D Data Economy Satakunta’s Success Factor in Digital Green Growth -hankkeen tilaisuuksiin voi tulla mukaan milloin tahansa, vaikka edelliset tilaisuudet olisikin jääneet väliin. Hanke rahoitetaan REACT-EU-välineen määrärahoista osana Euroopan unionin COVID-19-pandemian johdosta toteuttamia toimia.

Tervetuloa mukaan!

Mikäli ilmoittauduit tähän tilaisuuteen jo ensimmäisen tilaisuuden (Kick-Off 11.11.2022) yhteydessä, sinun ei tarvitse ilmoittautua uudelleen. Tuplailmoittautumisesta ei kuitenkaan ole haittaa.