Datatalouden kehitysalustan Workshop 1: Ekosysteemin / arvoverkoston viitekehys

+
15/12/2022
9:00 am
12:00 am
Timezone: Europe/Helsinki

Tervetuloa mukaan 3D Data Economy Satakunta’s Success Factor in Digital Green Growth -hankkeen kehitysalustan tilaisuuteen!

Työpajassa muodostetaan ohjatusti yhteinen näkemys koko ekosysteemin muodosta, osista, toimijoista, mahdollisuuksista ja rajoitteista.
Osallistumalla pääset tuomaan esiin oman näkökulmasi kehitysalustan toimintamalliin, jonka on tarkoitus palvella juuri sinun tarpeitasi datataloudessa.

Tilaisuus on tarkoitettu kaikille, jotka ovat kiinnostuneet datataloudesta, datan hyödyntämisestä tai datapalvelujen tarjoamisesta. Lisäksi tervetulleita ovat datatalouden tutkimuksesta kiinnostuneet.

Tilaisuus pidetään fyysisesti Crazy Townissa, mutta etäosallistuminen Teamsin välityksellä on myös mahdollista 15.12.2022 kello 09:00 – 12:00
Huomaa panna tilaisuus kalenteriisi vahvistussivulta, kun olet ilmoittautunut mukaan.

Mikäli ilmoittauduit tähän tilaisuuteen jo ensimmäisen tilaisuuden (Kick-Off 11.11.2022) yhteydessä, sinun ei tarvitse ilmoittautua uudelleen. Tuplailmoittautumisesta ei kuitenkaan ole haittaa.

3D Data Economy Satakunta’s Success Factor in Digital Green Growth -hankkeen tilaisuuksiin voi tulla mukaan milloin tahansa, vaikka edelliset tilaisuudet olisikin jääneet väliin.

Tervetuloa mukaan!