Digimaturiteetti-selvityksen yhteenveto ja Datatalouden koulutus

+
24/11/2022
9:00 am
12:00 am
Timezone: Europe/Helsinki
Microsoft Teams

Tervetuloa mukaan 3D Data Economy Satakunta’s Success Factor in Digital Green Growth -hankkeen kehitysalustan toiseen tilaisuuteen! Tämä tilaisuus on tarkoitettu kaikille, jotka ovat kiinnostuneet datataloudesta, datan hyödyntämisestä tai datapalvelujen tarjoamisesta. Lisäksi tervetulleita ovat datatalouden tutkimuksesta kiinnostuneet.

Tilaisuudessa käydään yleisesti läpi yritysten digimaturiteettia, joten tee testi ja selvitä yrityksesi digimaturiteettitaso ennen tilaisuutta, 22.11.2022 mennessä. Datatalouden koulutus räätälöidään testitulosten mukaan. Koulutustilaisuutta seuraa kolme työpajaa, joissa määritellään datatalouden arvoverkoston ja kehitysalustan toimintamallia sekä datapohjaisen innovaatiotoiminnan yhteiskehittämisen tapoja.
Testiin pääset tästä: https://bit.ly/maturiteetti

Testi tuottaa helppolukuisen A4-raportin, josta käy ilmi:
• Yrityksen sijainti digimaturiteetti-portaissa (5).
• Kolme toimenpide-ehdotusta mitä tehdä ja mihin keskittyä.

Testi on suunnattu johtotason henkilöille (CTO/CEO/CDO). Raportti toimitetaan vastanneille ennen ensimmäistä työpajaa 15.12.

Tilaisuus pidetään Teams-kokouksena 24.11.2022 kello 09:00 – 12:00.
Huomaa tallentaa tilaisuus kalenteriisi vahvistussivulta, kun olet ilmoittautunut mukaan.

Mikäli ilmoittauduit tähän tilaisuuteen jo ensimmäisen tilaisuuden (Kick-Off 11.11.2022) yhteydessä, sinun ei tarvitse ilmoittautua uudelleen. Tuplailmoittautumisesta ei kuitenkaan ole haittaa.
3D Data Economy Satakunta’s Success Factor in Digital Green Growth -hankkeen tilaisuuksiin voi tulla mukaan milloin tahansa, vaikka edelliset tilaisuudet olisikin jääneet väliin.

Tervetuloa mukaan!