Datatalouden kehitysalustan Kick-Off

+
11/11/2022
9:00 am
10:00 am
Timezone: Europe/Helsinki
Microsoft Teams

Tämä etätilaisuus on tarkoitettu kaikille, joita kiinnostaa datan hyödyntäminen, tai joilla on tarjota datapalveluja. Mukaan toivotetaan tervetulleeksi myös datan tutkimusta harjoittavia tahoja.

3 työpajaa arvokkaasta datasta ja sen hyödyntämisestä

Oletko kiinnostunut yrityksesi datan hyödyntämisestä? Vai onko sinulla on jo osaamista tai palveluita dataan liittyen? Oletko kiinnostunut datatalouden tutkimuksesta? Kutsumme sinut mukaan kehitysalustamme luomiseen!
Luomme työpajoissa yhdessä yritysten ja yhteisöjen kanssa kehitysalustan, jonka tavoitteena on tukea datapohjaisen liiketoiminnan synnyttämistä. Kehitysalusta on toimintamalli, joka edistää datapohjaisten tuotteiden ja palveluiden yhteiskehittämistä ja ylipäänsä madaltaa kynnystä datan hyödyntämiseen tähtäävään toimintaan.
Kehitysalustan luomiseksi järjestetään useita tapahtumia, joihin voit ilmoittautua jo tässä yhteydessä. Tilaisuuksiin saat osallistumislinkin myöhemmin lähempänä tapahtumaa.

Hanke rahoitetaan REACT-EU-välineen määrärahoista osana Euroopan unionin COVID-19-pandemian johdosta toteuttamia toimia.