Energiailta

+
30/11/2022
5:00 pm
8:00 pm
Timezone: Europe/Helsinki

 

Tervetuloa kuulemaan ja keskustelemaan energiaratkaisuista energiakriisin keskellä!  

Energiailta on tarkoitettu pienille ja keskisuurille yrityksille, jotka ovat kiinnostuneita energiaratkaisuista, tekoälyn mahdollisuuksista energian mittaamisessa sekä energiakartoituksista. Tervetuloa kuulemaan energiaan liittyvistä ratkaisuista 30.11. klo 17.30 – 20.30 paikan päälle Kokemäen Vanhalle yhteiskoululle tai etäyhteydellä Teamsin välityksellä. Muistathan kuitenkin ilmoittautua tilaisuuteen etukäteen. Tilaisuutta isännöi Kokemäen kaupunki yhdessä Prizztech Oy:n kanssa.

OHJELMA

17.00 Kahvi
17.30 Tilaisuuden avaus, Teemu Nieminen, Kokemäen kaupunki
17.40 Pienyritysten lämpö- ja sähköenergian tuotantovaihtoehdot kustannusten ja päästöjen vähentämiseksi, Manu Hollmén, ProAgria
18.20 Aurinkovoimalan tuotannon kartoitus kotisohvalta, Jussi Kuusiniemi, Prizztech Oy
18.30 Mistä apua yrityksen energia-asioiden kartoitukseen, Marjut Vähänen, Prizztech Oy
18.40 Kahvitauko
18.50 Tekoälyn pyöreänpöydän keskustelut – ratkaisuja esimerkiksi energian mittaamisen, Kati Kiljunen, Robocoast EDIH
19.00 Datojen yhdistäminen paremman energiaratkaisun edistämiseksi: Case Honkajoki, Veikko Pukkila, Dyme Solutions
19.15 Paneelikeskustelu: Mitä hyötyä on investoida energian säästämiseen?

Panelistit: Manu Hollmén, ProAgria, Veikko Pukkila, Dyme Solutions, Janne Harjamäki Tampereen yliopisto, Markus Nurmi Kokemäen Sähkö Oy, Tomi Suovanen, Kokemäen yrittäjät. Moderaattorina Kati Kiljunen.
19.45 Yhteenveto, Marjut Vähänen

Tapahtuman järjestää Prizztech Oy. Järjestelyihin osallistuvat KAMU – Kriisistä kasvun mahdollisuuksiin ja uudistumiseen, Tekoälyn työkalut – AI Roundtable ja Vihreää kasvua mikro- ja pienyrityksille -hankkeet. Hankkeita rahoittavat Satakuntaliitto EAKR-rahoituksella, Keski-Suomen ELY ESR-rahoituksella, Euroopan maaseudun kehittämisen maatalousrahasto ja Porin seudun kunnat.