MEX Finland kutsuu Robocoastin jäsenet mukaan Alihankinta-messuille

+

Tänä vuonna Alihankinta-messut järjestetään Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa 27.-29.9. Valmistavan teollisuuden verkosto MEX Finland on mukana messuilla niin omalla osastollaan kuin järjestämässä yhdessä jäsentensä ja Robocoastin kanssa Navigating a turbulent manufacturing landscape -seminaarin keskiviikkona 28.9. klo 13.00-15.00 Tähtien Salissa.

Navigating a turbulent manufacturing landscape -seminaari, Tähtien Sali 28.9. 13.00-15.00

Keskiviikkona messuilla järjestettävä seminaari tuo esille konkreettisia esimerkkejä uudistuvasta teollisuudesta useasta näkökulmasta: suuryrityksistä kansalliseen rahoittajaan. Mukana seminaarissa on myös Robocoastin Pirita Ihamäki, joka avaa, kuinka Robocoast EDIH-konsortion kautta edistää pk-yritysten digitalisaatiota.

Seminaarin agenda:

  • Opening, Juha Päivike, MEX Finland
  • Integrating transformation and performance, Giuseppe Saragó, Wärtsilä
  • Robocoast accelerating SME roboticization, Pirita Ihamäki, Robocoast
  • Improving situational awareness in manufacturing, Ari Alakiuttu, Fastems
  • Resilience and green transition in manufacturing industries, Toni Mattila, Business Finland
  • How should MEX Finland deal with the increased turbulence?, Johan Wallin, Synocus

Toivotamme kaikki Robocoast-yhteisön kumppanit tervetulleiksi kuuntelemaan ja osallistumaan seminaariimme. Tapahtuma on kaikille avoin, maksuton, eikä vaadi ennakkoilmoittautumista. Lue lisää seminaarista täältä.

Mikä on MEX Finland

MEX Finland on yhdistys, jonka tavoitteena on mahdollistaa suomalaisen valmistuksen transformaatio hyödyntäen digitalisaation luomia mahdollisuuksia sekä kestävän kehityksen edellyttämiä vaatimuksia. Samalla MEX Finland on yksi Business Finlandin kasvumoottoreista, joka pyrkii luomaan liiketoimintaekosysteemin, joka tähtää yli miljardin euron uuteen liiketoimintaan. MEX Finland ja Robocoast pyrkivät yhdessä edistämään suomalaisen valmistavan teollisuuden transformaatiota: MEX Finland Business Finlandin kasvumoottorina ja Robocoast Euroopan komission EDIH-konsortiona.

Uskomme, että MEX Finlandista on hyötyä kasvuun tähtääville yrityksille erityisesti kolmesta näkökulmasta:

  • Tarjoamme suuryritysjäsenkuntamme kautta pienemmille yrityksille mahdollisuuden laajentua uusiin potentiaalisiin asiakkuuksiin.
  • Kehitämme hankkeita mahdollistaen valmistuksen transformaation ja yritysten hakea rahoitusta omille kehityshankkeilleen.
  • Mahdollistamme laajan MEX Finlandin vertaisryhmän, joka jakaa kokemuksia, osaamista ja tietoa sekä oppii toisiltaan

Parhaat ratkaisut syntyvät yhteistyössä

MEX Finland hakee jatkuvasti mukaan uusia innokkaita jäseniä niin liike-elämästä, julkiselta puolelta kuin tutkimuksesta, jotka ovat kiinnostuneita osallistumaan suomalaisen valmistavan teollisuuden uudistamiseen.

MEX Finlandin jäsenenä sinulla ja yritykselläsi on mahdollisuus uudistaa valmistuksen toimintaympäristöä ja ohjata kehitystä avoimen ja luottamuksellisen yhteistyön kautta alan johtavien asiantuntijoiden kanssa. Voit hyödyntää MEX-yhteisöä tavoitteidesi vahvistamiseen käynnistämällä uusia innovatiivisia hankkeita tai osallistumalla muiden jäsenten kehitysaloitteisiin.

Mikäli olet kiinnostunut MEX Finlandin toiminnasta ja mahdollisesti tulevaisuuden hankkeista, niin olethan yhteydessä meihin.

 

Lisätietoja:

Niklas Koski

044 298 8909 niklas.koski@synocus.com

www.mexfinland.org