Avoimia työpaikkoja

+

Robocoast on valittu yhdeksi neljästä Suomen EDIH -osaamishubista, ja toiminnan kasvaessa tarvitsemme lisää vahvistusta tehokkaaseen tiimiimme.
Oletko aktiivinen ja innokas opettelemaan uutta? Jos alla olevat teemat ovat sinulle tuttuja, niin lähetä hakemus palkkatoiveineen 20.8. mennessä!
Lisätietoja avoimista paikoista elokuun aikana antaa Mikko Puputti, p. 044 710 5343, mikko.puputti@prizz.fi

Tekninen asiantuntija

Tekoäly, data-analytiikka – 3D Datatalous-hanke

Tässä tehtävässä tarvitset osaamista tekoälystä, data-analytiikasta ja datatalouden tarjoamista mahdollisuuksista. Työskentelet sujuvasti niin suomen kuin englannin kielellä ja haluat kehittyä kansainväliseksi asiantuntijaksi tekoäly-teemassa. Hanke on Satakuntaliiton EAKR-rahoittama ja siinä käytetään REACT-EU-välineen määrärahoja osana Euroopan unionin COVID-19-pandemian johdosta toteuttamia toimia.

Asiantuntija

AI-Roundtable-hanke – kansainvälinen toimintaympäristö (EU)

Saatat olla etsimämme henkilö, mikäli omaat vähintään perustason osaamisen tekoälystä ja data-analytiikasta sekä näiden teemojen soveltamisesta liiketoiminnassa. Tulet järjestämään AI Roundtable -tapahtumia, kehittämään AI Rountable jatkuvan oppimisen työpajoja ja toteuttamaan yrityksille kyselyitä. Työskentelet sujuvasti niin suomen kuin englannin kielellä ja haluat kehittyä kansainväliseksi asiantuntijaksi tekoäly-teemassa. Hanke on Keski-Suomen ELY-keskuksen ESR-rahoittama.

Asiantuntija

Osaamispooli-hanke – yritysten osaamisen kehittäminen

Osaamispooli -hankkeessa pyritään löytämään uudenlaisia ratkaisuja yritysten osaamisvajeen ratkaisemiseen. Hanke on Keski-Suomen ELY-keskuksen ESR-rahoittama ja siinä käytetään REACT-EU-välineen määrärahoja osana Euroopan unionin COVID-19-pandemian johdosta toteuttamia toimia.

Kaikissa tehtävissä edellytetään:

• itseohjautuvuutta ja pitkäjänteisyyttä
• järjestelmällisyyttä ja organisointikykyä
• kykyä toimia ja tehdä yhteistyötä erityyppisten ihmisten kanssa.

Robocoast-yksikössä asiantuntijana sinulla on mahdollisuus päästä mukaan EU:n tekoäly-, robotiikka ja kyberturvallisuuden kehityksen ytimeen sekä mukaan erityyppisiin yritysverkostoihin. Saat tueksesi mukavan tiimin, jonka avulla voit onnistua tehtävässäsi. Osaaminen ja kokemus EU -projekteista tai yritysten kehittämisprojekteista katsotaan eduksi. Tehtävät ovat määräaikaisia. Lähetä hakemus ja CV palkkatoiveineen sähköpostilla 20.8.2022 mennessä osoitteeseen mikko.puputti@prizz.fi. Kirjaa otsikoksi se tehtävä, mitä haet.  Lisätietoja antaa Robocoast-yksikön päällikkö Mikko Puputti p. 044 710 5343, mikko.puputti@prizz.fi