Tekoälyn työkalut – sparrausta roundtable -keskustelussa

+
Prizztech Robocoast toteuttaa yhdessä Tampereen Yliopiston kanssa Länsi-Suomen alueella “Tekoälyn työkalut” -hankkeen, jonka aikana pyritään kehittämään yritysten mahdollisuuksia päästä eteenpäin erilaisten tekoälytarpeiden kanssa.
Kehittämiseen ovat tervetulleita kaikenlaiset yritykset, jotka miettivät miten ja kenen kanssa kehittäisi tekoälyyn liittyviä palveluita, tuotteita tai prosesseja. Aiheet muodostuvat osallistujien toiveen mukaan tekoälyn alkeista aina Supertietokoneiden käyttöön asti. Luvassa on siis oppia, yhteistyötä ja uusia ideoita pyöreän pöydän ääressä.  
Prizztech toimii hankkeen päätoteuttajana ja etsimme nyt yrityksiä mukaan keskinäiseen kehittämiseen kahden vuoden ajaksi. Kyseessä on Ely-keskuksen rahoittama ESR-hanke.
Mukana on jo useita yrityksiä, mutta vielä mahtuu mukaan!
Kiinnostuksen osoittaminen ei vielä sido mihinkään!