Konenäkö tuo kustannussäästöjä ja laatua valmistavan teollisuuden prosesseihin

+

Robotics Living Lab for Companies -projektin ja Roima Int -teknologiayrityksen Living Lab -tyyppinen selvitys tuo tietoa uusien teknologioiden hyödyistä teollisyysympäristössä. Konenäkö on yksi teknologioista, joka voi tarjoata kustannussäästöjä ja parempaa laatua valmistavan tuotannon yrityksille.

 “Raportti voi auttaa valmistavan teollisuuden yrityksiä tarjoamalla esimerkin konenäköratkaisuiden ja muiden uusien teknologioiden merkityksestä ja mahdollisuuksista tukea tuotantoa ja laadunvalvontaa. Yritykset saavat näistä teknologioista kilpailuetua mm. tehokkaamman tuotannon ja paremman laadun kautta.” kertoo Pauli Komi, Partner, Manager, Machine Vision, Roima.

Lue rapotti täältä

Robocoast DIH (Digital Innovation Hub) on automaation, robotiikan ja tekoälyn avoimeen innovaatiotoimintaan perustuva kansainvälinen osaamiskeskittymä. Robocoast keskittyy toiminnassaan yritystarvelähtöisiin tuotekehityshankkeisiin sekä teollisuuden palveluiden modernisointiin.
www.robocoast.eu