Robocoast-case NordicHub -webinaarissa

+
25/03/2021
9:00 am
10:15 am
Timezone: Europe/Helsinki

Osallistu Viexpo NordicHub -webinaariin 25.3.2021 ja tule kuulemaan kun Robocoast-yritykset Koivu Solution ja All3D kertovat yhteistyössä kehittämästään uudesta AI -ratkaisusta ja miten Robocoast ja Business Finland mahdollistivat T&K projektin käynnistymisen.

Ratkaisu pilotoitiin merkittävän asiakkaan suunnitteluprosessiin ja se on myös herättänyt suurta mielenkiintoa kansainvälisissä suunnittelu- ja projektitoimituksia harjoittavissa yrityksissä.

Tapahtumaan on vapaa pääsy.

NordicHub on Viexpon koordinoima pohjoismaisen kansainvälisen liiketoiminnan, ja erityisesti viennin, kansallinen osaamishubi. NordicHub toimii verkostomaisessa yhteistyössä hyödyntäen kunkin alueen vahvinta osaamisaluetta ja rakentaen Suomeen verkostomaisen toiminnan pk-yritysten vientipolutusmalliksi Pohjoismaisille markkinoille. Kansallisen osaamishubin lisäksi NordicHub luo ja muodostaa pohjoismaisen yrityspalveluverkoston ja rakentaa edelleen pohjoismaisia kokonaisvientiratkaisuja muualle maailmaan.