Talent Hub Robotics kartoittaa yritysten osaajatarpeita – vastaa kyselyyn ja saat tukea rekrytointiin ja osaajahoukutteluun

Talent Hub Robotics on projekti, joka etsii ratkaisuja alueemme osaajatarpeisiin liittyen erityisesti teknologia-, teollisuus- ja liiketoimintaosaamisiin. Projektin toteuttajat ovat Robocoast / Prizztech, WinNova ja Sataedu, jotka tekevät tiivistä yhteistyötä mm. SAMKin, yliopistokeskuksen sekä muiden oppilaitosten kanssa. Palveluja osaajatarpeiden ratkaisuun on tarjolla myös verkoston kautta mm. ELY-keskuksen, TE-toimiston, Business Finlandin ja yksityisten yritysten tuottamana. Talent Hubin palvelut tukevat yrityksiä osaajapulassa mm. lisäämällä yritysten ja alueen tunnettuutta ja houkuttelevuutta, tarjoamalla rekrytointia tukevia palveluja ja valmentamalla osaajia, yrityksiä ja työyhteisöjä. Näin perehtyminen työhön sujuu mahdollisimman tehokkaasti. Projektin avulla löydät kansainväliset osaajat niin oppilaitoksista kuin muualtakin Suomesta ja projekti tukee kansainvälisten osaajien houkuttelussa yrityksiin. Projekti kartoittaa nyt yritysten tarpeita ja kiinnostusta kansainvälisten osaajien rekrytointiin liittyen sekä selvittää yritysten kiinnostusta tarjota harjoittelupaikkoja ja opinnäytetyön aiheita. Vastaa kyselyyn ja jätä yhteystietosi, niin saat apua rekrytointiisi.

 

vastaa kyselyyn täällä